Piekarnia Gramse została założona przez
Zygmunta Gramse w 1946 roku.
Od trzech pokoleń tworzymy produkty, które wyróżniają nas na gnieźnieńskim rynku.
Tworzymy zespół, który rzemiosła uczył się od najlepszych MISTRZÓW piekarnictwa, Zygmunta i jego syna Piotra Gramse.
Tworzymy zespół, który rzemiosła uczył się od najlepszych MISTRZÓW piekarnictwa, Zygmunta i jego syna Piotra Gramse.
Co nas wyróżnia?
Każde pieczywo wytwarzamy ręcznie, na naturalnym zakwasie, który daje niepowtarzalny smak. Cechuję nas fakt, że nie korzystamy z żadnych konserwantów, polepszaczy ani gotowych mieszanek.Nasza piekarnia słynie z wyjątkowego chleba razowego, którego receptura to autorski przepis „założyciela”, od lat wyrabianego i wypiekanego w ten sam sposób.
W każdy bochenek wkładamy mnóstwo serca i zaangażowania by zadowolić wszystkich naszych klientów.